Paarse fluoriet

 

Algemene informatie

Paarse fluoriet kan zachtpaars tot blauwpaars van kleur zijn.

 

Werking

Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in ons leven. De steen geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren. De steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis. Het beschermt tegen en reinigt elektromagnetische straling (bijvoorbeeld van computers en mobiele telefoons). De steen heeft een positieve werking op stijfheid, gewrichtsproblemen (zoals artritis) en reuma. Het is goed voor de botten en tanden en het verlicht de pijn bij gordelroos en andere zenuwpijnen. Verder heeft het een gunstige werking op de huid (bijvoorbeeld op puistjes en rimpels) en slijmvliezen, met name van de ademhalingswegen.

Naast de algemene werking van fluoriet bevordert paarse fluoriet herstel, geeft steun bij zware operaties en heeft een positieve werking op het beenmerg, de cellen en ziektes die daaraan gerelateerd zijn zoals bijvoorbeeld leukemie. Het werkt in op de intuïtie, geeft ondersteuning bij het doorbreken van spirituele blokkades en versterkt spirituele vaardigheden. Het kan je helpen in een diepe meditatieve toestand te komen.

 

Verzorging

Paarse fluoriet kan verbleken onder invloed van zonlicht en het is beter deze steen niet te veel bloot te stellen aan water. 

 

Chakra

Kruin chakra (7e)

 

Sterrenbeeld

Waterman & Vissen

 

Paarse fluoriet kopen in de webwinkel

 

Paarse fluoriet steen Paarse fluoriet hanger Paarse fluoriet sieraden
Paarse fluoriet stenen Paarse fluoriet hangers Paarse fluoriet sieraden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »