Groene fluoriet

 

Algemene informatie

Groene fluoriet kan zachtgroen tot blauwgroen van kleur zijn.

 

Werking

Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in ons leven. De steen geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren. De steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis. Het beschermt tegen en reinigt elektromagnetische straling (bijvoorbeeld van computers en mobiele telefoons). De steen heeft een positieve werking op stijfheid, gewrichtsproblemen (zoals artritis) en reuma. Het is goed voor de botten en tanden en het verlicht de pijn bij gordelroos en andere zenuwpijnen. Verder heeft het een gunstige werking op de huid (bijvoorbeeld op puistjes en rimpels) en slijmvliezen, met name van de ademhalingswegen.

Naast de algemene werking van fluoriet werkt groene fluoriet met name in op het hart en bevordert emotionele balans, de intuïtie en evenwicht tussen gevoel en verstand. Het absorbeert en beschermt tegen negatieve energie. Deze steen heeft een positieve werking op de maag.

 

Verzorging

Groene fluoriet kan verbleken onder invloed van zonlicht en het is beter deze steen niet te veel bloot te stellen aan water. 

 

Chakra

Hart chakra (4e)

 

Sterrenbeeld

Waterman & Vissen

 

Groene fluoriet kopen in de webwinkel

 

Groene fluoriet ruw Groene fluoriet steen Groene fluoriet hanger Groene fluoriet armband
Groene fluoriet ruw Groene fluoriet stenen Groene fluoriet hangers Groene fluoriet armbanden
Groene fluoriet ketting Groene fluoriet kralen
Groene fluoriet kettingen Groene fluoriet kralen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »