Verzenden & bezorgen

 

Verzending

Heb je vóór 14:00 uur een bestelling geplaatst én is deze ook betaald? Dan wordt deze op werkdagen (indien mogelijk) diezelfde dag nog verstuurd. Bestellingen die ná 14:00 uur geplaatst óf betaald worden, verwerken wij pas de volgende werkdag.

Wij verwerken bestellingen op ma t/m vrij. Is een bestelling op vrijdag ná 14:00 of in het weekend geplaatst? Dan wordt deze pas op maandag verwerkt en verzonden.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op wanneer een bestelling niet binnen enkele werkdagen na betaling verzonden kan worden. Mocht het zo zijn dat we artikelen uit één bestelling door verschillende levertijden op aparte momenten moeten sturen, dan betaal je uiteraard maar één keer verzendkosten!

Wij verzenden al onze bestellingen in een pakket met track and trace waarvoor getekend moet worden bij ontvangst. Verzendkosten binnen Nederland en België zijn gratis. Voor andere landen worden verzendkosten in rekening gebracht. Het verzendtarief kun je zien bij het afronden van de bestelling.

 

Bezorging

Doorgaans bezorgt PostNL paketten in Nederland binnen 1 werkdag na verzending. Je ontvangt automatisch een e-mail van ons met daarin een Track & Trace-code zodat je zelf je pakket kunt volgen op de website van PostNL.

Ander afleveradres kiezen
Normaal sturen wij de bestelling naar hetzelfde adres als bij je persoonsgegevens ingevuld staat. Natuurlijk kun je het ook naar een ander adres laten versturen. Kies dan bij het invullen van je gegevens voor ‘Verzend naar een ander adres’ en vul bij de volgende stap het gewenste afleveradres in.

Bestelling zelf ophalen
Wil je een pakket zelf ophalen? Dat kan op afspraak bij Edelstenen & Mineralen. Je kunt het pakketje ook laten bezorgen bij een PostNL locatie. In de kassa kies je eenvoudig een PostNL locatie bij jou in de buurt. Je ziet ook automatisch vanaf wanneer het pakket voor je klaarligt. Wanneer het pakket afgeleverd is op de door jou gekozen locatie, dan ontvang je een e-mail van PostNL. Na ontvangst van deze e-mail heb je twee weken tijd om het pakket op te halen. Lukt het niet om de bestelling binnen deze tijd op te halen? Dan wordt het pakket teruggestuurd naar Edelstenen & Mineralen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »