Serafiniet

 

Algemene informatie

Serafiniet is een variant clinochloor. Het kan grijs to donkergroen van kleur zijn met zilverkleurige patronen welke het licht weerkaatsen en hierdoor een glanzend effect geven.

 

Werking

Clinochloor is een van de krachtigste genezers van het fysieke lichaam. Het zorgt ervoor dat de levensenergie (chi, ki of prana) sterk is en goed door het lichaam kan stromen. Hierdoor helpt de steen het lichaam terug in balans brengen, werkt vitaliserend en geeft een gevoel van geluk en welzijn. Het helpt het ego loslaten en bevordert een positieve, liefdevolle houding ten opzichte van anderen en jezelf. Clinochloor helpt contact maken met engelen, gidsen en andere hogere energieën. De steen heeft een krachtige werking op het lichaam en helpt haar terugbrengen naar haar gezonde toestand. Het heeft o.a. een positieve werking op hart, longen, de circulatie en de zuurstofopname van het bloed en de opname van voedingsstoffen. Het kan ook ondersteunend werken bij chemotherapie en kanker.

Naast deze algemene eigenschappen van clinochloor heeft serafiniet de volgende aanvullende eigenschappen:

Serafiniet is een zeer krachtige genezer van zowel lichaam, geest als ziel. De steen geeft energie, zorgt dat deze goed kan stromen en helpt de chakra's in balans brengen. Op deze manier probeert het de natuurlijke balans te herstellen en brengt harmonie op alle niveaus. Zoals de naam al aangeeft heeft de steen een sterke connectie met engelen en engelen energie en helpt hiermee contact maken. Serafiniet activeert de ruggengraat en helpt de Kundalini energie opstijgen.

 

Verzorging

Serafiniet kan beter niet met water gereinigd worden.

 

Chakra

Serafiniet werkt in op het hart chakra (4e) en kruin chakra (7e).

 

Sterrenbeeld

Serafiniet wordt gekoppeld aan het sterrenbeeld Boogschutter.

 

Chemische eigenschappen

Samenstelling: (Mg,Fe++)5Al(Si3Al)O10(OH)8 , hardheid: 2- 2,5 & dichtheid: 2,55 - 2,75.

 

Serafiniet kopen in de webwinkel

 

Serafiniet steen en hanger Serafiniet armband Serafiniet ketting Serafiniet sieraden
Serafiniet stenen en hangers Serafiniet armbanden Serafiniet kettingen Serafiniet sieraden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »