Angel aura kwarts

 

Algemene informatie

Angel aura kwarts zijn bergkristal punten, clusters en stenen die behandeld worden met o.a. platina en zilver waardoor het oppervlak een olieachtige glans met een regenboog aan kleuren gaat vertonen. Deze laag is permanent en kan er niet afgewassen worden.

 

Werking

Angel aura kwarts verenigt de energie van bergkristal, platina en zilver in zich. Het resultaat is heel zachte en lichte energie welke een sereen, vredig en tevreden gevoel geeft. De steen heeft een sterke connectie met het Engelenrijk en helpt je haar boodschappen ontvangen. Het bevordert hierdoor spirituele inzichten en kennis en helpt je om je spirituele levensdoel te vinden. Angel aura kwarts is een krachtige reiniger van lichaam, geest en ziel en helpt je losmaken van negatieve entiteiten en verbindingen. Omdat de steen zo'n fijn en rustig gevoel geeft, helpt de steen om stress, spanningen en zorgen te verminderen.

 

Verzorging

Angel aura kwarts clusters zijn vaak kwetsbaar en er kunnen makkelijk stukjes afbreken dus voorzichtig zijn met hard stromend water. Ook is het beter de steen niet te lang bloot te stellen aan fel zonlicht. 

 

Chakra

Kruin chakra

 

Etymologie

Angel aura kwarts is vanwege het uiterlijk en de werking vernoemd naar engelen (angels).

 

Chemische eigenschappen

Hardheid: 7.

 

Angel aura kwarts kopen in de webwinkel

 

Angel aura kwarts kristal Angel aura kwarts hanger Angel aura kwarts steen
Angel aura kristallen Angel aura hangers Angel aura stenen