Quantum quattro

 

Algemene informatie

Quantum Quattro is een combinatie van chrysocolla, dioptaas in rookkwarts, malachiet en shattuckiet. De steen is blauw met groen van kleur.

 

Werking

Quantum quattro is een zachte maar krachtige genezer op zowel fysiek als emotioneel vlak. Het brengt de chakra's in balans en reinigt en versterkt de aura. De steen beschermt hierdoor tegen negatieve invloeden van buitenaf en verwijdert negatieve energie uit het energieveld. Het helpt ook oude pijn en negatieve energie en karma uit vorige levens loslaten en opruimen. Het brengt lichaam en geest terug in balans en geeft rust. Quantum quattro bevordert gezonde liefdesrelaties. Het trekt nieuwe relaties aan, maakt bestaande relaties evenwichtiger en helpt liefdesverdriet verwerken en loslaten. Fysiek werkt quantum quattro verkoelend, ontgiftend en pijnstillend en heeft een positieve invloed op het hart, de longen, de lever, de nieren, de milt, hoge bloeddruk, artritis, artrose, fibromyalgie, de schildklier, spijsverteringsproblemen, genetische afwijkingen, premenstruele klachten en helpt verslavingen overwinnen.

 

Verzorging

Quantum quattro kan beter niet te veel aan water en (fel) zonlicht blootgesteld worden. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

 

Chakra

Quantum quattro werkt in op alle chakra's.

 

Vindplaats

Quantum quattro wordt in Namibië gevonden.

 

Chemische eigenschappen

Hardheid is 7.

 

Quantum quattro kopen in de webwinkel

 

Quantum quattro steen Quantum quattro sieraden
Quantum quattro stenen Quantum quattro sieraden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »