Aqua aura kwarts

 

Algemene informatie

Aqua aura kwarts zijn bergkristal punten, clusters en stenen die behandeld worden met goud waardoor het oppervlak blauw wordt met een olieachtige glans met een regenboog aan kleuren. Deze laag is permanent en kan er niet afgewassen worden.

 

Werking

Aqua aura kwarts is een beschermende en geneeskrachtige steen met een sterke werking op de aura. De steen reinigt niet alleen de aura maar vermindert ook gaten in het energieveld (veroorzaakt door bijvoorbeeld traumatische ervaringen, ernstige psychische stoornissen en verslavingen). Aqua aura beschermt tegen negatieve energie, negatieve invloeden en spirituele of psychische aanvallen. De steen bevordert zelfverwezenlijking door je innerlijke potentieel te versterken en belemmeringen te verminderen. Omdat aqua aura het keel chakra activeert versterkt het communicatie, het uiten van gevoelens en zelfexpressie. Aqua aura versterkt het immuunsysteem en de genezende eigenschappen van andere stenen.

 

Verzorging

Aqua aura kwarts clusters zijn vaak kwetsbaar en er kunnen makkelijk stukjes afbreken dus voorzichtig zijn met hard stromend water. Ook is het beter de steen niet te lang bloot te stellen aan fel zonlicht. 

 

Chakra

Keel chakra (5e) en voorhoofd chakra (6e)

 

Chemische eigenschappen

Hardheid: 7.

 

Aqua aura kwarts kopen in de webwinkel

 

Aqua aura kwarts kristal Aqua aura kwarts steen Aqua aura kwarts hanger Aqua aura kwarts armband
Aqua aura kristallen Aqua aura stenen Aqua aura hangers Aqua aura armbanden
Aqua aura kwarts ketting Aqua aura kwarts bedeltje Aqua aura kwarts oorbellen Aqua aura kwarts sieraden
Aqua aura kettingen Aqua aura bedeltjes Aqua aura oorbellen Aqua aura sieraden