Libisch goud tektiet of woestijnglas

 

Algemene informatie

Libisch goud tektiet of Libisch woestijnglas is natuurlijk ontstaan glas onder invloed van meteoorinslagen en geothermische activiteit. Het is lichtgeel tot kleurloos en kan helder en troebel zijn.

 

Werking

Libisch goud tektiet is een heel spirituele steen met een sterke verbinding met de energie van het oude Egypte. De energie van deze steen is krachtig, zonnig en warm en werkt opbeurend. Het heeft een activerende en beschermende werking op de solar plexus (zonnevlecht). Door het activeren van dit chakra bevordert het wilskracht, een gevoel van eigenwaarde en helpt het bij het stellen van grenzen en voor jezelf opkomen. Het bevordert het intellect en laat verlegen mensen zich wat vrijer en sterker voelen in sociale situaties. De steen beschermt sterk intuïtieve mensen en healers tegen negatieve invloeden door de solar plexus af te sluiten voor energie die niet opgenomen zou moeten worden in het (energie)lichaam. Libisch goud tektiet bevordert zelfverwezenlijking en spirituele inzichten en groei. De spirituele werking heeft grote overeenkomsten met de werking van moldaviet (een donkergroene tektiet soort). Net als moldaviet overstijgt deze steen tijd, ruimte en dimensies. Het helpt bij het maken van contact met de energie en kennis van oude en buitenaardse beschavingen (met name het oude Egypte en de Akasha kronieken) en met andere dimensies en werelden. Hierdoor is de steen heel geschikt voor gebruik bij meditatie en het maken van astrale reizen. Lichamelijk heeft libisch goud tektiet een positieve werking op de stofwisseling en hormoonbalans. Het helpt bij klachten van de maag en darmen door bijvoorbeeld misselijkheid en maagzuur te verminderen en door de opname van voedingsstoffen te stimuleren.

 

Verzorging

Libisch goud tektiet kan in principe op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar omdat de steen door haar grillige vorm kwetsbaar kan zijn, is het verstandig om op te passen met hard stromend water. 

 

Chakra

Allemaal.

 

Libisch goud tektiet kopen in de webwinkel

 

Libisch goud tektiet ruw Libisch goud tektiet steen Libisch goud tektiet sieraden
Libisch goud tektiet ruw Libisch goud tektiet stenen Libisch goud tektiet sieraden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »