Chyta of cheetah

 

Algemene informatie

Chyta, cheetah of werdiet kan olijfgroen, geelgroen, lichtgroen van kleur zijn en is doorschijnend tot opaak. Chyta is een variëteit serpentijn.

 

Werking

Serpentijn brengt balans (in o.a. lichaam en geest) en helpt negatieve energie buiten houden. De steen werkt kalmerend bij nervositeit, spanningen en stress en zorgt voor innerlijke rust. Ook bij conflicten bevordert de steen evenwicht en stimuleert tot het sluiten van een compromis. Seksuele problemen veroorzaakt door gespannenheid worden verminderd. Spiritueel bevordert de steen spirituele vermogens en is zeer geschikt om een meditatie te ondersteunen. Fysiek brengt de steen ook evenwicht. Serpentijn werkt reinigend, ontgiftend, pijnstillend en ontkrampend. Het brengt de insulineproductie, het bloedsuikergehalte en het calcium- en magnesium gehalte in balans en remt overmatige verzuring. De steen heeft een positieve werking op problemen van de darmen, maag en nieren en vermindert menstruatiepijn en -krampen.

Naast deze algemene eigenschappen van serpentijn heeft chyta de volgende aanvullende eigenschappen:

Chyta is een aardende steen die zeer geschikt is voor meditatie. Het brengt geestelijk en emotioneel in evenwicht. Chyta reinigt en ontgift het lichaam, helpt bij hartritmestoornissen, nier- en maagklachten en werkt krampopheffend. Het bevordert de opname van calcium en magnesium.

 

Verzorging

Chyta kan beter niet te lang worden blootgesteld aan water.

 

Chakra

Hart chakra (4e)

 

Chyta kopen in de webwinkel

 

Chyta steen Chyta hanger
Chyta stenen Chyta hangers

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »