Gele fluoriet

 

Algemene informatie

Gele fluoriet kan zacht geel tot okergeel van kleur zijn.

 

Werking

Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in ons leven. De steen geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren. De steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis. Het beschermt tegen en reinigt elektromagnetische straling (bijvoorbeeld van computers en mobiele telefoons). De steen heeft een positieve werking op stijfheid, gewrichtsproblemen (zoals artritis) en reuma. Het is goed voor de botten en tanden en het verlicht de pijn bij gordelroos en andere zenuwpijnen. Verder heeft het een gunstige werking op de huid (bijvoorbeeld op puistjes en rimpels) en slijmvliezen, met name van de ademhalingswegen.

Naast de algemene werking van fluoriet bevordert gele fluoriet zelfvertrouwen, helpt je om grenzen te stellen en om voor jezelf op te komen (met name in groepen). Deze steen werkt opbeurend.

 

Verzorging

Gele fluoriet kan verbleken onder invloed van zonlicht en het is beter deze steen niet te veel bloot te stellen aan water. 

 

Chakra

Heiligbeen chakra (3e)

 

Sterrenbeeld

Waterman & Vissen

 

Gele fluoriet kopen in de webwinkel

 

Gele fluoriet steen Gele fluoriet hanger Gele fluoriet ketting Gele fluoriet sieraden
Gele fluoriet stenen Gele fluoriet hangers Gele fluoriet kettingen Gele fluoriet sieraden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »