Boji stenen

 

Algemene informatie

Boji stenen of pop rocks zijn natuurlijk gevormde stenen met een ronde vorm. De stenen hebben een wisselende samenstelling maar zijn rijk aan pyriet of limoniet. Ze worden meestal gebruikt in paren van een vrouwelijke (glad) en een mannelijke steen (ruwer). 

 

Werking

Boji stenen of pop rocks hebben een sterk harmoniserende werking. De stenen stimuleren de stroming van levensenergie (chi, ki of prana) en helpen eventuele blokkades te doorbreken. De chakra’s worden hierdoor gereinigd, in balans gebracht en opgeladen. De stenen werken aardend en helpen je te ankeren in de huidige incarnatie en om optimaal in je kracht te komen. Daarnaast bevorderen boji stenen een bepaalde helderheid van geest en zelfinzicht, verbeteren het geheugen en bevorderen weefsel herstel. Spiritueel kunnen boji stenen goed gebruikt worden bij sjamanistisch reizen. Ze vergemakkelijken de reis naar de  sjamanistische benedenwereld.

 

Verzorging

Het is beter boji stenen niet met water te reinigen. De stenen kunnen goed opgeladen worden door ze in de ochtend- of namiddag zon of in het volle maanlicht te plaatsen. 

 

Chakra

Basis chakra (1e).

 

Vindplaats

Kansas, Verenigde Staten.

 

Boji stenen kopen in de webwinkel

 

Boji stenen Boji hanger
Boji stenen Boji hangers

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »