Bliksembuis

 

Algemene informatie

Bliksembuis of fulguriet ontstaat door een blikseminslag in kwartsrijke grond. Het zand of gesteente in het midden van de inslagplek verdampt en het zand of gesteente aan de randen ervan smelt door de hoge temperatuur. Hierdoor ontstaan holle buisjes of buizen van enkele centimeters tot wel enkele meters lang.

 

Werking

Bliksembuis helpt je om je zieledoel waar te maken en de talenten en vaardigheden die je hiervoor nodig hebt naar boven te brengen. Het opent en stimuleert de bovenste chakra’s waardoor er makkelijker contact gemaakt kan worden met hogere energieën, gidsen en andere spirituele bronnen. Affirmaties, wensen, gebed en de intuïtie wordt hierdoor versterkt en je staat meer open voor begeleiding en inzichten van bovenaf. De steen kan hierdoor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling stimuleren en versnellen. Het is een zeer geschikte steen om te gebruiken bij meditatie en verschillende vormen van sjamanistische werk. Bliksembuis zorgt voor een goede aarding en doorstroming van energie en kan Kundalini energie ontwaken. De steen werkt reinigend en stimuleert innerlijke balans. Het heeft een positieve werking op het immuunsysteem, de doorbloeding en kan de spieren en huid versterken.

 

Verzorging

Bliksembuis kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

 

Toepassing

Bliksembuis is heel geschikt voor het versterken en bekrachtigen van affirmaties en wensen. Een goede methode hiervoor is om je eerst goed te concentreren op het idee, het gevoel of de wens die je wilt bekrachtigen of manifesteren, eventueel met behulp van visualisatie. Vervolgens zet je de fulguriet aan je mond en blaas je de gedachte symbolisch de wereld in door het buisje.

Bliksembuis is ook heel geschikt om bij het sjamanistische soul retrieval de gevonden zielendelen terug in het (energie)lichaam te blazen.

 

Chakra

Allemaal

 

Sterrenbeeld

Maagd en Tweelingen

 

Bliksembuis kopen in de webwinkel

 

Bliksembuis stenen en hangers
Bliksembuis stenen en hangers

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »